Anbefalinger

CLAIRVOYANCE

Jeg synes, det var et fint kursus, og som jeg fortalte den sidste dag, skulle jeg lige vænne mig til, at tingene kan gøres på en anden måde.

Men det fungerer jo (hvilket forbavsede mig en del. Men sådan et kursus kan jo kun virke som appetitvækker, det er sjovt at snuse til det spirituelle, men der er ikke tid til at gå i dybden med de enkelte øvelser, som forøvrigt var rigtig gode øvelser.

Det, jeg før havde brugt uger på, havde vi jo kun tid til bruge en formiddag på, men alligevel gav det et tilfredsstillende resultat…imponerende.

Men måske skal du ikke bruge så meget tid på det teoretiske…der er ikke tid nok til, at man kan sætte sig ind i det for alvor, og øvelserne er nok det, der skal vise kursisterne, at alle har evnerne.

Og jeg er meget imponeret over din måde at være clairvoyant på, det var personligt og nærværende hele tiden.

Tak for 4 dejlige undervisningsdage.

Jeg synes det virkelig var professionelt, og synes det er træls at det er slut. Synes alle øvelserne vi lavede var vældig givende, og fandt jo ud af at når man slap kontrollen og bare lod sindet være åben så kom der jo en masse brugbart, både til andre men også til mig selv sagde man derimod at det kan jeg ikke så lukkede man af.

Jeg synes, du lavede nogle rigtig gode meditationer, som man bare kom med i med det samme. Jeg synes at du som menneske er meget behagelig og samtidig giver du rigtig meget af dig selv. Du vil det bedste for alle.

Jeg håber så meget for dig, at du på et tidspunkt vil komme til at få dit eget uddannelsescenter så du kan uddanne i clairvoyance, for det vil du blive rigtig dygtig til siger mine clairvoyante evner mig.

Tusind tak og regner med at du ser mig igen.

Stort kram.

Vi skulle jo komme med en tilbagemelding på kurset. Ja jeg var total bombet da jeg kom hjem, hårdt program for en sensitiv. Måske det skal ligge en lørdag, for at få hvilet ud til en ny arbejdsuge. Jeg havde ondt i maven et døgn bag efter, og mandag var jeg fyldt i hovedet og træt. Men nu er jeg kommet til hægterne, og rent arbejdsmæssigt, ja jeg føler mig stærk som en klippe, og mærker ikke den dårlige stemning med den hønsegård.

Jeg har taget skeen i den anden hånd, og tager fat på noget, jeg nok før overlod til andre, bla. en rundvisning med kunder, hvor jeg før overlod det til dem der havde mere erfaring og det var fedt og jeg var sgu god til det. Og med hensyn til kreativiteten har jeg nu fat, og tumler med nogle vilde ideer.

Men du spurgte hvordan kurset havde været. Jeg havde det lidt svært med at der ikke lå et færdigt program, det kan en sensitiv jo bedst lide. Men når det så er sagt fik jeg meget med, er vild fan af de tegne øvelser, ville nok gerne have haft et bord (lille detalje). Og meditationerne, kan jeg rigtig godt lide, måske en ide, at man kan ligge ned, med tæppe over, så får man også slappet lidt anderledes af. Åh bare jeg kunne høre dem igen, da den ene med livs mission gik for hurtigt for mig. Og jeg vil håbe for de næste at der ikke bliver fuldt hold, ca 6 vil være perfekt. Men det har sat en masse spire igang, tak for en super dag.

HEALING

Healing - Reference Malene - Haderslev - Peer Mathiesen

Malene
Haderslev

AFDØDEKONTAKT

Sådan kom jeg i kontakt med afdød slægtning

Afdød og alligevel villig til kommunikation

Kan man tale med de døde? Hvad sker der når man er afdød? Tør man prøve tage kontakt til en afdød? Det er mange spørgsmål og jeg er simpelthen for nysgerrig til ikke at prøve. Jeg kender mange som er gået over på den anden side. Alt for mange faktisk. Både gamle som havde levet et langt liv, og nogle som gik bort ALT for tidligt, nogen jeg kendte rigtig godt og nogen som er mine forældre venner. Med andre ord har jeg været til rigtig mange begravelser, og har også sagt farvel til nogen meget tæt på mig.

Et godt råd eller et skulderklap

Det kunne være så rart at få et vide at jeg gør det godt, at jeg har håndteret tingene rigtigt, lige at få et godt råd, lidt ros, og så sidst men ikke mindst få at vide at det går godt på den anden side, og at alt sygdom er væk nu.

Jeg har samlet mig mod til og fik fat i Peer Mathiesen som jeg kender der kan den slags. Ikke bare kan, men faktisk er virkelig dygtig til det, en af landets bedste. Fredag kl. 10 havde vi en aftale og mine forventninger var høje også til HVEM der “kom igennem” til mig. Faktisk havde jeg allerede gjort mig en masse tanker om hvad jeg ville få at vide. Måske har jeg set for meget “Nærkontakt” og “Long Island medium” på kanal 4.

Overraskelsen

Der kommer en afdød igennem. Der bliver sagt nogle ting jeg kan genkende men jeg er lidt i tvivl om det er den persom som jeg tror det er. Der kommer flere ting frem og til sidst er jeg ikke i tvivl. Jeg undre mig, for det er en jeg faktisk ikke har haft ret meget med at gøre. Jeg er dog sikker på det er hende. Det viser sig så at hun har en masse hun gerne vil have sagt til en anden person som er tæt på mig. VILDT! Jeg bliver simpelthen brug til at give nogle budskaber videre.

“skriv gerne ned” siger Peer. Det ender med to sider med noter jeg skal give videre. Jeg blev klogere og forstår nu meget bedre nogle ting og kan se en sammenhæng i noget der før undrede mig. Jeg er meget imponeret over hvor præcist det hele var, og er meget berørt over de ting der blev sagt. Det er ikke sidste gang jeg prøver det.

Hvis du har mod på det og gerne vil have nogle svar på noget som kun en afdød kan give svar på, kan du finde Peer her.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst

ACUONE

AcuOne - Reference Christel Nielsen - Haderslev - Peer Mathiesen
AcuOne - Reference Jannie Petersen, Alice Jacobsen, Tina Svensson og Gerda Thude - Peer Mathiesen