Alternativ Krop – Sind – Ånd messe hos Få det Bedre i Vamdrup

Jeg er meget glad for at kunne præsentere min første helsemesse i weekenden den 7/8 marts 2020 hvor jeg har lejet lokalerne hos helsecenter Få Det Bedre i Vamdrup. Læs den officielle tekst her:

Alternativ Krop – Sind – Ånd messe hos Få Det Bedre i Vamdrup lørdag den 7 marts 2020 kl 10 – 17 og søndag den 8 marts 2020 kl 10 – 16

Kom og mød en masse behandlere som brænder for at give dig en stor oplevelse indenfor bl.a. Clairvoyant rådgivning, Blindtegning, håndlæsning, tarot læsning, zoneterapi, forskellige former for healing, salg af krystaller m.m.. Du kan også købe lækre produkter som understøtter den alternative og holistiske tilgang til livet

For at give gæster en totaloplevelse har jeg allieret mig med Tobbers Madbar i Kolding som står for café i et opvarmet telt.
Her kan du købe kaffe, te, suppe, sandwich, kage m.m. til yderst fornuftige priser. Så kan du tage en slapper mellem dine behandlinger

Helsehuset Få Det Bedre byder på en behagelig atmosfære i trygge omgivelser hvor du vil opleve en anderledes og meget positiv energi.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Få Det Bedre den 7/8 marts 2020

Entrepris: Kr. 50,00 – betales ved indgang

Spændende event tirsdag aften på Tobbers madbar

Som altid på Tobbers Madbar var der en hyggelig og harmonisk stemning. Intet under når man tænker på hvad deltagerne får for pengene. Middag lavet fra bunden, kaffe/te og hjemmebagt lagkage. Derudover 20 positive deltagere som gik ind til opgaverne med positiv energi. De arbejde med intuitionen og indfølingsevne, lavede sjove energiøvelser og guidet meditation.

Spændende event hos Tobbers Madbar i Kolding

https://koldingugeavis.e-pages.pub/titles/koldingugeavis/8077/publications/671/pages/12

Events hos Tobbers Madbar er på plads – spiritualitet og dejlig mad

Jeg har lave nye aftaler med min samarbejdspartner Tobbers Madbar i Kolding.

Ligesom i foråret har vi planlagt nogle meget spændende events som baserer på rigtig god mad, social samvær med positive og nysgerrige gæster. derudover går jeg på platform og demonstrerer klarsyn med budskaber til publikum

Her er et overblik over events:

Mandag den 10. september 2019 kl. 18.00 – 21.00 / Dejlig mad og klarsynsdemonstration ved Peer Mathiesen

Tirsdag den 8. oktober 2019 kl. 18.00 – 21.00 / Dejlig mad og klarsynsdemonstration ved Peer Mathiesen

Mandag den 28 oktober 2019 kl. 18.00 – 21.00 / Workshop Intuition, spiritualitet og 2 retters menu

Du kan læse om praktiske informationer i min kalender

Clairvoyant rådgivning - Mind Body Soul - Peer Mathiesen

Prøvebehandlingsaften hos Få Det Bedre i Vamdrup

Tirsdag den 28. maj 2019 er der igen prøvebehandlingsaften hos Få det Bedre i Vamdrup. Her kan du finde mig på første sal. Her vil jeg som altid tilbyde Clairvoyant rådgivning og afdødekontakt.

Tirsdag den 4. juni 2019 kl. 18.30 – 21,00 afholder jeg en mini workshop – test dine psykiske evner. du kan læse mere her på min hjemmeside under mini workshop – test dine psykiske evner.

Afdødekontakt - Peer Mathiesen

Sanselig aften på Tobbers Madbar – inkluderet mad og klarsynsaften

Mandag aften den 6. maj 2019 havde Tobbers madbar og lyst til livet den 3 event indenfor 2 måneder hvor begivenheden var “Sanselig aften med lækker mad og klarsynsaften” der var denne gang 23 deltagere til arrangementet. Tidligere havde der været udsolgt med 55 pladser – men så er der også meget tæt pakket.

Det var en succesrig aften hvor alt klappede som det skulle – maden var særdeles lækker og mens deltagerne nød den i fulde drag forberedte jeg mig til at gå på platform. Som altid sad jeg inde på Tobbers Cafebar. Her er der en smule ro til at meditere og få de første budskaber til publikum.

Klokken 19.15 gik jeg så på platform, og efter en kort præsentation af lyst til livet gik vi i gang. Først skulle deltagerne meditere for at vi kunne få energien op at køre. Derefter jeg jeg på og som altid havde jeg det første budskab skrevet på en seddel. Budskabet får jeg altid mens jeg forbereder mig i stilhed. Så spørger jeg guiden om jeg kan få et budskab til en af deltagerne. Jeg læste op fra sedlen og en af deltagerne kunne sagtens bekræfte indholdet på sedlen. herefter fik deltageren et budskab fra guiden. Sådan fortsatte aftenen, kærlige budskaber til deltagerne. Vi havde en pause undervejs hvor man kunne købe forfriskninger, kaffe, te etc.

Det er en fantastisk følelse at møde så mange mennesker, og få mulighed for at give et budskab fra den smukke åndelige verden.

dav

Workshop test din psykiske evner på Tobbers Madbar

Den 2 og 29 april har jeg sammen med Tobbers Madbar afhold workshop nede i Torben´s restaurant. Det har vist sig at være en rigtig god løsning for både workshop deltagerne og mig. Tobbers Madbar serverer virkelig fin mad i tidsrummet kl. 18-19.

Så går jeg på hvor indholdet bl.a. er teori om sindet, mental uro og stress, guidet meditation til musik, clairvoyante øvelser til deltagerne m.m. Undervejs holder vi en pause på ca. 20 minutter hvor deltagerne får kaffe/te og 3 slags kager. Stemningen er fantastisk, og når klokken nærmer sig 21.00 er deltagerne god trætte, men på den gode måde. Vi er på den måde i den samme energi, har tavshedspligt og man føler sig tryk til at vise hvem man er og hvad man indeholder. Det kan som bekendt være svært når man er sensitiv.

 

Fantastisk generalprøve hos Tobbers Madbar – Klarsynsdemonstration

Vi var nogle glade mennesker efter generalprøven hos Tobbers Madbar i går, hvor vi præsenterede vores nye koncept med en sanselig aften indeholdende dejlig mad og klarsynsdemonstration med budskaber fra guider og afdøde relationer.

Der var udsolgt med 55 pladser så der var run på. Alle deltagerne startede med en dejlig middag kl 18.00 og kl. 19.15 gik jeg på platform og præsenterede budskaber til udvalgte personer. Der var en kort pause undervejs hvor man kunne købe kaffe/te og kage. Herefter var jeg igen på podiet. Energien var rigtig fin taget i betragtning af, at der altid vil være kritiske holdninger til den åndelige verden. Alt i alt en fantastisk opløftende aften med masser af tilfredse og glade mennesker.

Næste event er den 18 marts med akkurat samme indhold. her må vi desværre melde UDSOLGT (vi er selvfølgelig også glade og stolte)

Tirsdag den 2 april kl. 18.00-19.00 har vi i fællesskab arrangeret en mini-workshop hvor deltagerne kan træne deres intuition, sanser og psykiske evner. der vil være guidet meditation, energiøvelser og træning af sanser og indfølingsevne. der vil være clairvoyant supervision af Peer Mathiesen og så vil jeg give en prøve på klarsynsdemonstration. I dag den 6 februar er der kun 3 pladser tilbage som udbydes som først til møller :-)

Nye spændende events

Her er mine nye arrangementer 🙂

28/3
Samarbejde med Vivi Bjerg Viuff fra “La Petite Provence”, den idylliske franske oase på Houens Odde Gaard ved Kolding.
Tidspunkt kl. 18.45 – 21.00 – Du kan bl.a. gå på opdagelse i oasen af provencalsk charme med et udvalg af produkter, nyde en klarsynsdemonstration og forfine dine sanser med lækker kage, kaffe og te.
Hold øje med begivenhed i kalender

 

2/4

Workshop på Tobbers Madbar i Kolding
Tidspunkt kl. 18.00 – 21.00. En workshop hvor du selv kan få lov til at teste dine spirituelle evner, meditere, træne dine sanser og anvende din sensitivitet.
Der vil blive serveret dejlig sanselig mad, kaffe, te og kage.
Hold øje med begivenhed på denne side 🙏

Har du selv tænkt på at afholde en privat aften for dine venner, familie eller som et arrangement i din forening, så kan du se under klarsynsdemonstration her på hjemmeside

Arrangement på Tobbers Madbar er udsolgt

Det er jo altid rart når ens virke får stor opmærksomhed :-)

Jeg har fornylig indgået et samarbejde med Tobbers Madbar i Kolding, hvor vores første arrangement mandag den 5 februar 2019 er udsolgt på

4 dage. Det er simpelthen fantastisk.

Arrangementet består af lækker mad som Tobbers selvfølgelig står for. Jeg går på platform og introducerer mig selv, hvordan jeg arbejder clairvoyant i hverdagen. Derefter klar jeg klarsyn med budskaber fra guider og afdødekontakt. Efter en kort pause hvor publikum kan nyde kaffe/te m.m. går jeg igen på med klarsyn.

Næste arrangement er fastsat til mandag den 25. marts 2019 i tidsrummet kl. 18.00 – 19.00.

Så er du opdateret:-)