Business koncept

August 2016 udviklede jeg mit nye business koncept. Her kan virksomheder vælge mellem forskellige tilbud:

  • Business rådgivning
  • Kursus i forebyggende stress til medarbejdere
  • Intuitivt udviklingskursus til virksomhedens ledere
  • Hjælp til ansættelse af nye medarbejdere

Jeg formidler viden til hele virksomheden, bl.a. til den administrerende direktør, mellemlederne og medarbejderne.
Går du eventuelt med tanken om at starte ny virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte mig for en business rådgivning.

Du kan finde eksempler på business rådgivninger jeg tidligere har ydet nederst på siden.

Kontakt mig gerne på mobilnummer 30 71 80 88 og besøg min hjemmeside pehrmathiesen.dk.

Lyt eller læs radieoindslaget:

Forretningsmanden Michael går til clairvoyant: ’Der er mere mellem himmel og jord’ | DR – P1

ANBEFALING

I dag har været den VILDESTE dag på arbejde. Jeg har haft besøg af Peer Mathiesen som er Clairvoyant coach & business rådgiver, for at få svar på nogle ting omkring Gå Mig Glad i fremtiden og det er ikke så lidt der kommer til at ske, kan jeg godt hilse og sige.

Peer er så SPOT-ON med de ting han siger og jeg sidder tilbage med en ro og et meget bedre overblik over hvor jeg skal lægge min energi, og ikke mindst hvad jeg IKKE skal lægge min energi i.

Nogle ting blev jeg bekræftet i, andre ting var budskaber om hvad jeg skal være opmærksom på i fremtiden og hvad der kommer af “sten på vejen” som Peer udtrykte det. Jeg fik også at vide at jeg skal huske at rose mig selv, bruge tid på mig selv, gerne en hel dag retreat, og jeg skal slippe det når jeg har lavet fejl.

Tag læringen og så give slip. Det er for vildt som det hele bare ramte PLET! Tør du? Så kan du få en business rådgivning ved at kontakte Peer her: http://peermathiesen.dk/.

Heidi

Business rådgivning - Anbefaling - Heidi - Peer Mathiesen

ANBEFALING

Ingen skam at få hjælp

Min dag startede i dag startede med et besøg af Peer. Peer er en rar og meget tillidsvækkende mand og jeg føler mig godt tilpas i hans selskab. Jeg havde rekvireret Peer, da jeg ønskede at sætte fokus på den gode udvikling i min virksomhed, se mulighederne i et klart lys og få bekræftet, om nogle af mine ”skøre input” var helt galt afmarcheret.

Denne virksomhedsudvikling giver jeg mig selv mindst én gang om året. Og jeg nyder det i fulde drag. At der bliver sat fokus på mine spidskompetencer og hvordan jeg forvalter dem bedst muligt.

Det er 2. gang mit valg er faldet på Peer. Jeg mærker allerede de nye idéer sprudle, tankerne kører på højtryk og flere ting bliver mere klare end tidligere. Alt sammen fordi Peer formår at guide mig til, at få det bedste ud af mit potentiale.

Det var nok utopi at tro, at jeg kunne få det planlagte oplæg færdig efter Peer var kørt.

Den ene gode tanke efter den anden har bombarderet mig siden – på den der gode måde, altså. Nu arbejdes der mentalt (og lidt på nettet) med de nye tiltag, hvilket jeg glæder mig usigeligt til. Spændende nye vinkler på mit arbejde som indretningsdesigner som jeg glæder mig til at få manifesteret.

Peer hedder forresten Mathiesen til efternavn og han er Clairvoyant coach & Business rådgiver, og han har en stor portion livserfaring med sig i bagagen. Har du lyst, kan du læse mere om ham på www.PeerMathiesen.dk.

Hvis du også har brug for at få klarhed, overblik og personlig guidning så prøv at ringe til Peer. Jeg giver ham mine varmeste anbefalinger og håber du også kan få glæde af hans ekspertise.

Må du få den dejligste dag
Anita Broberg-Jepsen

Business rådgivning - Anbefaling - Anita Broberg-Jepsen - Peer Mathiesen