Fantastisk generalprøve hos Tobbers Madbar – Klarsynsdemonstration

Vi var nogle glade mennesker efter generalprøven hos Tobbers Madbar i går, hvor vi præsenterede vores nye koncept med en sanselig aften indeholdende dejlig mad og klarsynsdemonstration med budskaber fra guider og afdøde relationer.

Der var udsolgt med 55 pladser så der var run på. Alle deltagerne startede med en dejlig middag kl 18.00 og kl. 19.15 gik jeg på platform og præsenterede budskaber til udvalgte personer. Der var en kort pause undervejs hvor man kunne købe kaffe/te og kage. Herefter var jeg igen på podiet. Energien var rigtig fin taget i betragtning af, at der altid vil være kritiske holdninger til den åndelige verden. Alt i alt en fantastisk opløftende aften med masser af tilfredse og glade mennesker.

Næste event er den 18 marts med akkurat samme indhold. her må vi desværre melde UDSOLGT (vi er selvfølgelig også glade og stolte)

Tirsdag den 2 april kl. 18.00-19.00 har vi i fællesskab arrangeret en mini-workshop hvor deltagerne kan træne deres intuition, sanser og psykiske evner. der vil være guidet meditation, energiøvelser og træning af sanser og indfølingsevne. der vil være clairvoyant supervision af Peer Mathiesen og så vil jeg give en prøve på klarsynsdemonstration. I dag den 6 februar er der kun 3 pladser tilbage som udbydes som først til møller :-)

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *