Klarsynsaften guide og afdødekontakt – bytte gaver og mundgodt

Tirsdag den 11 december 2018 havde jeg fornøjelsen af at afholde et julearrangement hvor temaet var klarsynsaften med budskaber fra guider og afdøde relationer.

Der var en rigtig god energi fra starten. Efter en kort introduktion sang vi en salme ” Dejlig er jorden” for at køre energien endnu mere op. Jeg gennemførte en meditation med deltagerne hvorefter jeg gik i gang med klarsyn. Der var både guider og afdøde igennem. Efter 45 minutter med klarsyn var der tid til en pause med hjemmebagt æblekage, brunkager, kaffe og te. der blev hygget og grinet. Så var vi ellers klar til 2 del af klarsyn. Her var energien endnu bedre så budskaberne var meget rammende og præcise. Kl 21.00 var det slut med klarsyn og så var det tid til at bytte gaver.

Alle deltagerne havde på forhånd fået besked om, at de skulle tage en lille gave med. Så der er vel ikke en bedre måde at slutte en vellykket aften af på !

Tak for tilliden til alle deltagerne, det var en fantastisk spændende aften. På min Facebook side Lyst til livet kan du læse nogle kommentarer fra deltagerne.

Deltagernes gaver finder sin plads under juletræet

Fire friske deltagere som bragte god energi og humør med

Der bliver hygget med kage

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *